Acnetherapie

Om acne zo goed mogelijk te behandelen, vindt er eerst een uitgebreid vrijblijvend intakegesprek plaatst waarbij de huidtherapeut jouw huid bekijkt en beoordeelt. De huidtherapeut stelt een persoonlijk behandelplan op en bespreekt deze met je. Het gebruik van producten die de acne moeten doen verminderen en de thuisadviezen die noodzakelijk zijn om de behandeling te ondersteunen worden ook besproken.

Medical Cosmetics gebruikt verschillende soorten acne behandelingen. Afhankelijk van jouw huidtype en de intensiteit van de acne wordt er gekozen voor een geschikte acnetherapie. Zo kunnen dieptereiniging, medische peelings, micro needling en ontstekingsremmende producten gebruikt worden om aanwezige acne te verhelpen en toekomstige acne te voorkomen.

Dieptereining

Een dieptereiniging waarbij de huidtherapeut de huid reinigt met hoogwaardige producten. Onzuiverheden zoals blackheads (mee-eters), whiteheads (witte bolletjes onder de huid) en puistjes worden verwijderd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een kleine, dun naaldje om zo de onzuiverheden makkelijker te kunnen verwijderen. Het doel van de behandeling is om de ontstekingen te verminderen en littekenvorming te voorkomen.

Medische peeling

De dieptereiniging kan worden gecombineerd met een medische peeling. De talgproductie wordt hierdoor verminderd en de poriën worden diep gereinigd. Ook versnelt een medische peeling het afschilferingsproces van de huid, waardoor nieuwe verstoppingen van de talgklieren worden voorkomen.

Micro-needling

Micro-needling is een behandelmethode waarbij we met behulp van een speciale naaldtechniek microscopisch kleine gaatjes in de huid maken. Op deze manier dagen we de huid uit om zich te herstellen en benutten we dit natuurlijke herstelproces. Het is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen om zo acnelittekens en restacne te behandelen.

Acnetherapie bestaat o.a. uit dieptereiniging, medische peelings, micro needlingAcnetherapie bestaat o.a. uit dieptereiniging, medische peelings, micro needling

Behandeling van acne is in de meeste gevallen heel succesvol. Maar het is wel een zaak van geduld en doorzetten.

Meer informatie over acne
Acne voorAcne na
Acne voorAcne na
Acne voorAcne na

Tarieven acnetherapie

Losse behandeling
Dieptereiniging 55,00
Dieptereiniging + fruitzuurpeeling 75,00
Medische peeling Losse behandeling
Glycolzuurpeeling 75,00
TCA peeling 149,00
Micro-needling Losse behandeling
Klein oppervlakte 75,00
Groot oppervlakte (gehele gelaat) 125,00
Kuur van 6 behandelingen groot oppervlakte 495,00

Alle genoemde prijzen zijn prijspeil 2022 en inclusief btw.

Ja, ik heb interesse in acnetherapie

Maak hieronder je afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek of stel je vraag.

Plan je afspraak online in onze agenda
Wil je liever eerst contact?
Vul dan onderstaand formulier in of bel 079 360 67 42.

Wij respecteren jouw privacy.

Ontdek hoe eenvoudig het verzorgen van een mooie en gezonde huid kan zijn!

Ontvang elke maand de beste huidverzorgingstips en meer eenvoudig via de e-mail...
Ja, inspireer mij!