RRS®-Inject skinboosters

Ben je niet tevreden over hoe je huid eruitziet? Is je huid droog of vaal, zie je fijne lijntjes of de eerste tekenen van volumeverlies in je huid? En heb je het gevoel dat je crèmes en maskertjes niet helemaal (meer) doen wat je wilt dat ze doen?
Dan is een skinbooster misschien wel wat voor jou.

Wat is een skinbooster?

Onze RRS®-Inject skinboosters bestaan uit natuurlijk hyaluronzuur, aangevuld met actieve ingrediënten (zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren), die met elkaar de huid repareren, voeden, opvullen en stimuleren. Welke combinatie van ingrediënten het beste bij jou past, is afhankelijk van wat je wilt bereiken en wat je huid nodig heeft, en wordt door je behandelaar bepaald.
Er zijn skinboosters voor je gezicht, hals en decolleté en voor je lichaam, maar ook voor je haar (als je last hebt van dunner wordend haar of ongewenst haarverlies).

Wat kan een skinbooster voor mij doen?

Een skinbooster kan je helpen bij droge, arme, vale, slappe of losse huid, striae of cellulite, fijne lijntjes of ondiepe rimpeltjes en bij hyperpigmentatie. Een skinbooster vertraagt het verouderingsproces, stimuleert de toename van het volume van je huid en verzacht fijne lijntjes en ondiepe rimpels. Je huid gaat er weer fris en stralend uitzien!
De hydraterende, voedende en herstellende ingrediënten van een skinbooster komen in en niet op je huid terecht. Zodat ze meteen op de juiste plek, gericht en intensief, kunnen doen wat ze daar moeten doen. Uit onderzoek blijkt dat slechts 3% van de actieve ingrediënten in een crème effectief is. Voor een skinbooster (een cocktail van hyaluronzuur aangevuld met actieve ingrediënten) is dit 97%. Voor elke huidsituatie is er een specifieke skinbooster.

Waar helpt een skinbooster bij?

Onze RRS®-Inject skinboosters bieden verschillende ‘cocktails’ aan ingrediënten voor verschillende doelstellingen en huidcondities:

  • Droge, arme, vale huid
  • Volumeverlies van de huid (invallende wang- en kaaklijnen)
  • Slappe, losse huid
  • Donkere kringen en vochtwallen onder de ogen
  • Haarverlies

Hoe wordt een skinbooster toegediend?
De skinbooster wordt toegediend door middel van oppervlakkige injecties in de huid. Het voordeel ten opzichte van crèmes is dat de vloeistof direct in (in plaats van op) de huid wordt aangebracht. Bovendien zorgt het ook voor een betere doorbloeding en activeert het de aanmaak van collageen en elastine in je huid.

Behandelplan op maat

Het behandelplan wordt afgestemd op enerzijds het resultaat dat je wilt bereiken en anderzijds wat je huid nodig heeft. Doorgaans geeft een kuur van 3 tot 6 behandelingen, met een interval van 1 of 2 weken tussen de behandelingen, het beste resultaat.
Onderdeel van de behandeling is het thuisgebruik van passende SkinTech® crèmes en/of  serums om het resultaat van de behandeling te ondersteunen en versterken. Je zult zien dat het volume in je huid toeneemt, je huid steviger wordt en de teint egaler. Kortom: dat je weer een frisse, stralende huid krijgt!

RRS® HA Eyes is een skinbooster voor rondom de ogen die in dat gebied vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes vermindert en de oogcontouren verbetert.
De actieve ingrediënten bestaan voornamelijk uit stoffen die vocht helpen afvoeren (zowel via het lymfedrainage- als het diuretisch systeem), antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen, voeden en een ‘whitening’ effect hebben door de onderdrukking van pigmentvorming.

RRS® HA Injectable (Zomerbooster) is een skinbooster voor gezicht, hals en decolleté die voor iedereen geschikt is. Deze skinbooster hydrateert en is speciaal ontwikkeld voor behandeling van de droge, arme en verslapte huid, de huid beschadigd door roken, zon en luchtverontreiniging, en voor behandeling van oppervlakkige rimpels.

RRS® Hyalift® 75 ProActive is een skinbooster voor gezicht, hals en decolleté, geïndiceerd voor een verouderde huid en/of een huid met veel volumeverlies. RRS® Hyalift® 75 ProActive bevat een zeer hoge concentratie hyaluronzuur van hoog moleculair gewicht met een anti-aging complex. Deze skinbooster geeft een “superhydratatie” en daarnaast wordt de verouderde huid gevoed en gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe cellen.

RRS® HA Tensorlift is een skinbooster voor gezicht, hals en decolleté, geïndiceerd voor een slappe huid zoals kan voorkomen bij een rokershuid en een huid met zonneschade waarvan de elasticiteit is afgenomen. RRS® HA Tensorlift bevat hyaluronzuur, organisch silicium en DMAE (dimethylaminoethanol), die de cellen voeden en de collageen- en elastine-aanmaak stimuleren.

RRS® HA Whitening is een depigmentatie skinbooster voor gezicht, hals en decolleté, ingeval van hyperpigmentatie, zonneschade en melasma in het bijzonder.

voor gebruik van skinbooster huidverjongingresultaat van skinbooster

Is je huid toe aan een langdurige opfrisser?

Tarieven RRS-inject® Skinboosters

RRS Skinboosters Losse behandeling Pakket van 4 behandelingen
RRS® HA Eyes 125,00 399,00
RRS® HA Injectable 165,00 549,00
RRS® Hyalift 75 195,00 649,00
RRS® HA Tensorlift 195,00 649,00
RRS® HA Whitening 165,00 549,00

Alle genoemde prijzen zijn prijspeil 2023 en inclusief btw.

Ja, ik heb interesse in een behandeling met skinboosters

Maak hieronder je afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek of stel je vraag.

Wij respecteren jouw privacy.

Ontdek hoe eenvoudig het verzorgen van een mooie en gezonde huid kan zijn!

Ontvang elke maand de beste huidverzorgingstips en meer eenvoudig via de e-mail...
Ja, inspireer mij!