AD Daily Care Hair Energizer Spray

69,00

Uitverkocht

Stimuleert haargroei

Deze dagelijkse onderhoudsbehandeling helpt preventief bij haaruitval en is aan te bevelen in combinatie met behandelingen met XL Hair® en bij periodes van excessieve haaruitval. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Inhoud: 125 ml

Uitverkocht

Beschrijving

Aanvullende productinformatie

AD Daily Care Hair Energizer is een spray die het haar vanaf de wortels voedt, revitaliseert, versterkt en verdikt. Het haar wordt zichtbaar mooier door een grotere toevoer van essentiële voedingsstoffen. Voor capillaire groei stimuleert het de werking van specifieke haargroeifactoren. De hoogefficiënte, natuurlijke extracten werken op synergistische basis samen om haaruitval te bestrijden. AD Daily Care Hair Energizer is een belangrijk onderdeel van het behandelplan met XL Hair® hairboosterbehandelingen, maar kan ook los gebruikt worden. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen als preventieve of onderhoudsbehandeling bij excessieve haaruitval.

Eigenschappen

AD Daily Care Hair Energizer wordt vaak gebruikt in combinatie met Revitalix Shampoo en Scalpfit Shampoo om het resultaat van de behandelingen met XL Hair® te optimaliseren.  AD Daily Care Hair is geurloos en niet vet.

Product

Hair Energizer Spray bevat de volgende actieve ingrediënten:

✔Panthenol (vitamine B5)
✔rh-Polypeptide-1
✔Methylsilanol mannuronaat
✔Biotine (vitamine B8)
✔Ginkgo biloba-extract
✔Glycine soja zadenextract
✔Lecithine
✔Glycine sojaolie
✔Disodium EDTA
✔Glycerine
✔Propyleenglycol
✔Sorbinezuur

Gebruiksaanwijzing

AD Daily Care Hair na het wassen op de hoofdhuid sprayen en inmasseren. Bij voorkeur dagelijks toepassen, of 3x per week 2x per dag (bijvoorbeeld  ‘s ochtends na het wassen en ‘s avonds voor het slapen gaan).

Titel

Ga naar de bovenkant