Cellulite Cups

19,95

Uitverkocht

De set bevat 4 verschillende maten siliconen cups:
– 1.5 cm siliconen cup: speciaal voor het gebied onder de ogen
– 3.8 cm siliconen cup: speciaal voor gezichtsbehandelingen
– 5.5 cm siliconen cup: nek, onder en bovenarmen, schoudergebied, rug en benen
– 7 cm siliconen cup: vooral geschikt voor massage benen en grotere lichaamsoppervlaktes.

Uitverkocht

Beschrijving

Cellulite verwijderen én je (gezicht)huid verstevigen, dat kan met onze cellulite cupping set! Met de 4 verschillende maten cellulite cups pak je lichaam en gezicht aan. De siliconen cups zuigen vacuüm op de huid waardoor er een diepe bindweefsel massage ontstaat. Dit is een werkzame manier om van je cellulite af te komen en om je (gezicht)huid te verstevigen.

De effecten

✔Verbetert de bloedtoevoer naar de huid en verhoogd de elasticiteit
✔Het verstevigt de huid en de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd
✔Zorgt voor een betere opname van werkzame stoffen uit dag- en nachtcrème of bodyolie
✔Verminderd rimpels en fijne lijntjes
✔Maakt verklevingen van vetcellen los

Achtergrond:

Cellulite of sinaasappelhuid ontstaat door een verstoring in het bindweefsel. Hierdoor ontstaan verklevingen onder de huid en worden vocht, vet en andere afvalstoffen niet meer goed afgevoerd. Om dit te verhelpen is het belangrijk om het verkleefde bindweefsel los te masseren zodat afvalstoffen kunnen worden afgevoerd en de huid egaler wordt. Daarnaast wordt de bloedcirculatie gestimuleerd wat een frisse uitstraling aan de huid geeft.
Met een manuele massage is het lastiger om dit verkleefde bindweefsel ‘los’ te masseren. Onze Cup-it silicone cups trekken vacuüm waardoor de huid als het ware wordt opgezogen zodat dit verkleefde bindweefsel beter kan worden bereikt.

Hoe te gebruiken:

Smeer de huid ruim in met een fijne massageolie en plaats de cup op de huid en zuig vacuüm. Je zuigt vacuüm door de cup in te knijpen en vervolgens op de huid te plaatsen en los te laten. De 2 langwerpige cups zijn voor het gezicht en de 2 bolle cups zijn voor het lichaam. Start in het begin met een kleinere cup zodat de huid langzaam kan wennen. Maak vervolgens verschillende massage bewegingen, van beneden naar boven, zigzaggend of ronddraaiend. Eindig de sessie altijd van beneden naar boven. Op deze manier kunnen afvalstoffen beter worden afgevoerd.
Zie afbeeldingen voor juiste massagerichting voor het gezicht.

Voor het beste resultaat gebruik je de cups als volgt:
week 1-8 = om de dag 10 minuten (per zone) masseren
week 8-12 = 2 x per week 10 minuten (per zone) masseren
vanaf week 12 = 1 x per week 10 minuten (per zone) masseren om te voorkomen dat de cellulite terugkomt

In het begin kan het cuppen best pijnlijk zijn vooral op het lichaam. De verklevingen moeten namelijk los worden gemasseerd. Laat dit je niet weerhouden om door te gaan omdat dit gevoel vanzelf minder wordt. Het is mogelijk dat je in het begin blauwe plekken krijgt. Na 6-8 behandelingen wordt de kans hierop steeds kleiner.

Titel

Ga naar de bovenkant