Meditopics – Hyaluron serum

34,95

Uitverkocht

Dit hoogwaardig hydraterend serum opgebouwd uit klein moleculair sodium hyaluronate (2%) dat zeer goed door de huid wordt opgenomen tot in de diepere huidlagen.
Inhoud: 50 ml

Uitverkocht

Beschrijving

Aanvullende productinformatie
Dit hoogwaardig hydraterend serum bevat 2% Sodium Hyaluronate met een klein moleculair gewicht (tussen de 20 en 50 kDa) dat zeer goed door de huid wordt opgenomen tot in de diepere huidlagen. Een zéér hoge concentratie met een uiterst láág moleculair gewicht voor het beste effect!
Fijne lijntjes en rimpels worden van binnenuit opgevuld en minder zichtbaar. Hyaluronzuur versterkt de huidbarrière waardoor er meer vocht wordt vast gehouden, de huid is beter beschermd tegen vrije radicalen én tegen de invloed van de zon. Bovendien werkt hyaluronzuur huidherstellend, het bevordert de productie van collageen en elastine. Het serum is fris en licht en trekt snel in.
Het serum is te gebruiken als actieve aanvulling op de dagelijkse huidverzorging. Ook is het zeer geschikt als tussenvloeistof bij micro-needling.
Het serum is ongeparfumeerd.

Gebruiksaanwijzing
1 á 2 maal daags aanbrengen op de gereinigde huid als aanvulling op de dagelijkse huidverzorging.
Uw specialist of huidtherapeut kan andere toepassingen aanbevelen.

Ingrediënten
Aqua, glycerin, sodium hyaluronate, carbomer, coceth-7 (and) PPG-1-PEG-9 lauryl glycol ether (and) PEG-40 hydrogenated castor oil, sodium benzoate, natriumhydroxide.


De producten van Meditopics zijn specifiek gemaakt voor de overgevoelige, droge, acné en ouder wordende huid. De producten zijn ontwikkelt door huidtherapeuten, cosmetologen en dermatologen. De producten bestaan uit de juiste percentages werkzame stoffen die wetenschappelijk bewezen zijn. De producten zijn ongeparfumeerd om onaangename huidreacties te voorkomen. Tevens zijn de producten hypoallergeen.

Titel

Ga naar de bovenkant