Peel2Glow

12,95

Uitverkocht

SkinTech Peel2Glow is geschikt voor thuisgebruik om de huid te exfoliëren, te voeden en te laten stralen.

Uitverkocht

Beschrijving

Peel2Glow is een ‘duoproduct’, bestaande uit twee ampullen: een ‘peel’ en een ‘glow’. De ampullen bevatten serums in een hogere concentratie en sterkere samenstelling ingrediënten dan andere verkrijgbare serums. Uniek aan Peel2Glow is de combinatie van het eerst openen van de huid met Peel, waardoor het hooggeconcentreerde serum Glow goed door de huid kan worden opgenomen.
Peel2GLow is makkelijk aan te brengen en geschikt voor alle huidtypen en alle leeftijden.

Peel
Een op zuren gebaseerde exfoliatievloeistof die dode huidcellen verwijdert en de penetratiegraad van de actieve ingrediënten uit de andere ampul aanzienlijk verhoogt.

Glow
Dit serum bevat een evenwichtige concentratie van een groot aantal actieve ingrediënten die zich op de aanpak van specifieke huidcondities richten.
Het herstelt bovendien de natuurlijke glans van de huid en verzacht ongewenste fijne lijntjes en rimpeltjes, waardoor de huid weer een gezonde, heldere en stralende teint krijgt.

Eigenschappen

  • Glycolzuur is een alfahydroxyzuur (AHA), verkregen uit suikerriet. Door de kleine molecuulgrootte kan glycolzuur makkelijk de huid penetreren. Het verbreekt de celverbindingen van het stratum corneum, wat resulteert in loslating.
  • Amandelzuur is een aromatisch alfahydroxyzuur (AHA) verkregen uit amandelen. Het grotere molecuul gaat langzamer en voorzichtiger door de huid waardoor het geschikt is voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige huid. Amandelzuur versnelt het biologisch proces van vervelling en is bijzonder geschikt voor acnegevoelige huid.

Gebruiksaanwijzing

  • PEEL aanbrengen
  • Wacht 2-8 min. (tot huid gaat tintelen)
  • Afspoelen
  • GLOW aanbrengen

Peel2Glow  is verkrijgbaar in een verpakking van 2 ampullen (1x peel + 1x glow).

Titel

Ga naar de bovenkant