Tijdens de Zomerse Weken bij Medical Cosmetics hebben wij een aantal behandelingen die jou helpen om deze zomer stralend door te komen. Bijvoorbeeld onze zomerpeeling waarmee we jouw huid in goede conditie brengen en preventief werken tegen zonneschade. Of geeft je huid een boost d.m.v. onze skinboosters om jouw huid huid weer volop te hydrateren. Of wil je dan eindelijk af van die vervelende haartjes onder je oksels en bij je bikinilijn?  Wij hebben de juiste behandeling voor jou, dus reden genoeg om deze zomer bij ons langs te komen. Wij heten je in ieder geval stralend welkom!

Tijd voor een zomerpeeling

In de zomer stel je je huid bloot aan meer zon dan gemiddeld. En om je tegen de straling te beschermen, heeft je huid een natuurlijk afweermechanisme. De bovenste huidlaag verdikt, en pigmentcellen worden geactiveerd om pigment aan te maken. Dit proces kan zorgen voor meer verstopte poriën, pigmentvlekken, huidveroudering en een grauwige tint. Daarom is het belangrijk om jouw huid in goede conditie te blijven houden juist tijdens deze zonnige periode. Tijdens de zomer weken 50% voordeel op de zomerpeeling.

Medical-Cosmetics-acne-behandeling

Dag haren, hallo gladde oksels

Hoe fijn zou het zijn om voor eens en altijd verlost te zijn van haargroei onder je oksels en op je bikinilijn? Een super gladde huid zonder jeuk, stoppeltjes of bultjes én nooit meer hoeven scheren of waxen? Klinkt als het perfecte begin van deze zomer, toch? En speciaal tijdens onze Zomerse Weken profiteer je nu tot wel 250,-  voordeel op het ontharen van je oksels + bikinilijn en onderbenen. Dus waar wacht je nog op, vraag nu een gratis consult aan en kijk wat er voor jou mogelijk is!

Boost your skin met de RRS Injectable

Tijdens de zomermaanden krijgt je huid het nodige te voorduren door invloeden van zon, zeewater, chloor, airco en transpiratie verliest de huid veel vocht. Dit zorgt voor een droge, doffe huid met van die vervelende droogtelijntjes. Het is daarom belangrijk tijdens de zomermaanden de hydratatie in de huid op peil te houden. Dit kun je doen met de RRS injectable skinbooster behandeling, een cocktail van verschillende ingrediënten aangepast aan wat jouw huid op dat moment nodig heeft.  Tijdens de Zomerse Weken mega voordeel op de RRS injectable skinbooster behandeling. Kom snel langs en geef jouw huid de hydratatie boost om te stralen tijdens de zomer.

Medical-Cosmetics-skinboosters