Cryolipolyse

Cryolipolyse met de Z-Lipo is dé nieuwe manier om vet te verwijderen op probleemzones die normaal gesproken heel lastig zijn om aan te pakken: op je buik, heupen, bovenarmen of benen. Door een gerichte afkoeling van de vetcellen (in de volksmond vet bevriezen) kunnen we die lastige vetrolletjes nu definitief verwijderen. Snel, veilig, zonder operatie en met een blijvend resultaat.

Cryolipolyse behandelingen en schokgolf: De perfecte combinatie

Door Z-Lipo en Z-Wave te combineren (Cryolipolyse en schokgolf), kunnen we de ideale combinatie aanbieden voor een beduidend betere vetvermindering. Verschillende studies tonen aan dat een intensieve, pijnloze schokgolfbehandeling na een cryolipolyse, niet alleen voor een verhoogd vetverlies zorgt, maar ook de lymfedrainage bevordert en de huid verstrakt.

Cryolipolyse behandeling

In de volksmond noemen we Cryolipolyse ookwel vet bevriezen.

Eerste gratis consult | Tijdens het (gratis) consult bepaalt onze specialist of de Z-Lipo ook voor jou geschikt is. Cryolipolyse behandelt de vetcellen die tussen de opperhuid en de spieren liggen en is niet geschikt om visceraal vet (orgaanvet) te behandelen. Dit vet is alleen te verminderen door voldoende beweging en een gezond voedingspatroon (of door vet verwijderen met een liposuctie). Wanneer je in aanmerking komt, stelt de specialist samen met jou een individueel behandelplan op om lokaal vet aan te pakken.

Voorbereiding van het behandelde gebied

Voorafgaand aan de behandeling markeren we de plekken die behandeld gaan worden. Daarna plaatsen we de applicator op het te behandelen gebied. Door middel van een sterk vacuüm wordt de huid, inclusief de onderhuidse vetlaag, in de applicator gezogen waarna het koelen (cryolipolyse) begint. Tijdens de pijnloze behandeling kun je gerust een tijdschrift lezen, je mail checken of gewoon even heerlijk relaxen. De crypolise behandeling duurt een uurtje.

Zo verloopt de behandeling

Gedurende 60 minuten worden de vetcellen in de applicator gekoeld met een temperatuur van -10 graden. De vetcellen zelf bereiken hierdoor een temperatuur van 4 graden. Het vet wordt dus net niet echt bevroren, maar zal wel afstermen door de kou. Na 60 minuten wordt de applicator van het lichaam afgehaald en wordt het behandelde gebied vijf minuten lang intensief behandeld met de Z-Wave (shockwave therapie). De huid kan een rode kleur hebben. Dit verdwijnt vaak binnen een half uur.

Wat gebeurt er met de afgebroken vetcellen?

Na de cryolipolyse behandeling (vetcellen bevriezen) worden de vetcellen door je lichaam gezien als afwijkend en door je lichaam afgevoerd. De afgebroken vetcellen worden gedurende 8 tot 12 weken na de behandeling op een natuurlijke wijze opgeruimd en afgevoerd. Minimaal 8 weken na de behandeling worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot 16 weken na de behandeling.

Kunnen er nieuwe vetcellen worden aangemaakt na de behandeling?

In principe niet, zolang je niet overconsumeert (meer calorieen binnenkrijgt), zal het lichaam niet geneigd zijn extra vet op te slaan. Pas wanneer bestaande vetcellen verzadigd zijn splitsen ze in nieuwe cellen.

Voor wie is cryolipolyse (“vet bevriezen”) een geschikte behandeling?

Cryolipolyse is vooral geschikt voor mensen die van een kleine hoeveelheid hardnekkig vet (buikje, love handles) af willen en waarbij dit zelfs met een caloriebeperkend dieet niet weggaat. Het is nadrukkelijk geen oplossing voor mensen met een body mass index boven de 30.

GET SUMMER-BODY READY

Profiteer t/m 31 juli van 3 vetbevriezingsbehandelingen voor de prijs van 2! Wil jij werken aan jouw summer-body? Plan dan snel jouw afspraak.

Bekijk hier meer informatie over de aanbieding.

Overtollig vetweefsel verwijderen met cryolipolyse door bevriezing is veilig

Eenmaal verwijderde vetcellen keren niet meer terug!

Cryolipolyse en schokgolf combineren zorgt voor een betere vetvermindering

Veel mensen hebben hardnekking vet op bepaalde plaatsen. Ze krijgen het niet weg met sporten en/of diëten.

Cryolipolyse en schokgolf combineren zorgt voor een betere vetvermindering

Cryolipolyse met de Z-Lipo gebruikt gecontroleerde koeling om gericht deze vetcellen aan te pakken.

Cryolipolyse en schokgolf combineren zorgt voor een betere vetvermindering

Na ongeveer een week begint de afvoer van dode vetcellen via de natuurlijk weg, dit kan tot drie maanden voortduren.

Cryolipolyse en schokgolf combineren zorgt voor een betere vetvermindering

De resultaten zijn blijvend, op de behandelde zone zijn de vetcellen vernietigd.

Tarieven cryolipolyse

Cryolipolyse 1 behandeling (per zone)  299,00
Cryolipolyse kuur 3 behandelingen (per zone) ACTIE 600,00
Shockwave kuur na cryolipolyse (5 behandelingen) 199,00

Alle genoemde prijzen zijn prijspeil 2023 en inclusief btw.

Ja, ik heb interesse in cryolipolyse

Maak hieronder je afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek of stel je vraag.

Wij respecteren jouw privacy.

Ontdek hoe eenvoudig het verzorgen van een mooie en gezonde huid kan zijn!

Ontvang elke maand de beste huidverzorgingstips en meer eenvoudig via de e-mail...
Ja, inspireer mij!