Elos IPL behandeling

De Elos is het allernieuwste op het gebied van IPL behandelingen en is op vele vlakken verbeterd ten opzichte van traditionele IPL apparatuur. De Elos technologie maakt gebruik van twee energie bronnen, de doeltreffende IPL energie en de RF (radiofrequentie). Hierdoor kan de Elos IPL dieper, veiliger en effectiever behandelen dan de traditionele IPL of laser apparaten.

De Elos IPL is ontwikkeld voor het behandelen van:

– couperose, rosacea en roodheden
– pigmentvlekken
– huidverbetering
– schimmelnagels

Couperose, rosacea en roodheden

Couperose en andere roodheden kunnen goed behandeld worden door middel van de Elos IPL techniek. De behandeling wordt gestart met enkele proefpulsen om de huidreactie en instellingen te bepalen. Het te behandelen gebied wordt behandeld met een combinatie van licht en radiofrequente energie. Het licht wordt geabsorbeerd door het bloed (hemoglobine) en in de bloedvaatjes en omgezet in warmte. De vaatjes worden hierdoor vernietigd en zullen zichtbaar verminderen. De kleine oppervlakkige vaatjes kunnen al na één behandeling al verdwenen zijn! Voor de wat grotere en dieper gelegen vaatjes zijn gemiddeld twee tot vier behandelingen nodig.

Pigmentvlekken

Met de Elos IPL techniek kunnen verschillende soorten pigmentaties behandeld worden, zoals zonneschade, pigmentaties na wondjes of acne en ouderdomsvlekken. Door de warmte en de lichtflitsen die per puls op de huid gezet worden, wordt het pigment zodanig verwarmt dat het pigment afgebroken wordt. Het pigment vervaagd geleidelijk na een aantal dagen. Gemiddeld zijn er 2 tot 4 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

FotoFacial RF

De FotoFacial RF is een huidverjongende en huidverbeterende behandeling waarbij gesprongen bloedvaatjes, ouderdomsvlekken, kleine rimpels, vlekjes en oneffenheden worden verwijderd. De FotoFacial RF behandeling zorgt ook voor extra aanmaak van elastine en collageen waardoor de structuur van de huid aanzienlijk verbeterd. De huid wordt strakker en krijgt haar elasticiteit weer terug. Ook een door de zon beschadigde huid is met deze methode te herstellen!
Het principe van FotoFacial RF is gebaseerd op de Elos technologie. De combinatie van intensief pulserend licht en hoogfrequente stroom wordt naar de te behandelen huidlaag geleid. De energie wordt door twee structuren in de huid geabsorbeerd, namelijk door melanine (het pigment) en door hemoglobine (verantwoordelijk voor de rode kleur van de bloedcellen). In een fractie van een seconde wordt de energie in de huid opgenomen en in warmte omgezet waardoor storende bloedvaatjes, ouderdomsvlekken en fijne lijntjes verdwijnen. Een tweede belangrijk doel van de behandeling is de aanmaak van collageen en elastine. Door de behandeling raken de in de huid aanwezige fibroblasten geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt.

Effectiviteit en veiligheid

De Elos is effectiever en veiliger dan een enkele IPL vanwege de toegevoegde radiofrequentie. Om de kwaliteit en veiligheid te garanderen werkt Medical Cosmetics uitsluitend met een HBO opgeleide huidtherapeute die in geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici. Daarnaast is de Elos IPL in echt bezit van het strenge FDA keurmerk. De Elos IPL is een wetenschappelijk bewezen techniek en is de veiligste methode tot dusver bekend. Heeft u interesse in één van de Elos IPL behandelingen, maak van vrijblijvend een afspraak met ons voor een gratis consult.

Elos technologie maakt gebruik van IPL energie en de RF radiofrequentie.Na een Elos IPL behandeling

Al na één behandeling kunnen kleine oppervlakkige vaatjes verdwenen zijn!

Tarieven Elos IPL techniek

Losse behandeling
Neus 55,00
Wangen 85,00
Neus en wangen 109,00
Kin 55,00
Voorhoofd 75,00
Gehele gelaat 145,00
Hals 125,00
Decolleté 125,00
FotoFacial RF gehele gelaat 159,00

Alle genoemde prijzen zijn prijspeil 2023 en inclusief btw.

Ja, ik heb interesse in Elos IPL techniek

Maak hieronder je afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek of stel je vraag.

Wij respecteren jouw privacy.

Ontdek hoe eenvoudig het verzorgen van een mooie en gezonde huid kan zijn!

Ontvang elke maand de beste huidverzorgingstips en meer eenvoudig via de e-mail...
Ja, inspireer mij!