Ben je niet tevreden over hoe je huid eruitziet? Is je huid droog of vaal, zie je fijne lijntjes of de eerste tekenen van volumeverlies in je huid? En heb je het gevoel dat je crèmes en maskertjes niet helemaal (meer) doen wat je wilt dat ze doen?
Dan is een skinbooster misschien wel wat voor jou.

Wat is een skinbooster?

Een Skinbooster is een injectievloeistof, bestaande uit een basis (meestal natuurlijk hyaluronzuur), aangevuld met actieve ingrediënten zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren.

De RRS®-Inject Skinboosters worden door middel van een injector in de huid aangebracht. Door de skinbooster met behulp van de injector in de huid aan te brengen komt het direct aan op de plaats van bestemming.
Wist u bijvoorbeeld dat bij een ‘normale’ crème maar 3% voorbij de bovenste huidlaag komt, bij een skinbooster ligt dit percentage op 97%. Hierdoor worden de werkzame stoffen in de skinbooster dus optimaal gebruikt.

Wat kan een skinbooster voor mij doen?

Werkzame stoffen aanwezig in het product zijn per skinbooster verschillend, over het algemeen is het hoofdingrediënt hyaluronzuur. Hyaluronzuur kent u wellicht van de fillers waarbij een andere vorm van de stof wordt gebruikt. De hyaluronzuur in de skinbooster zorgt voor een sterke hydratatie, liftend effect en een verbetering van de huidstructuur. Een skinbooster kan je helpen bij droge, arme, vale, slappe of losse huid, fijne lijntjes of ondiepe rimpeltjes en bij hyperpigmentatie. Een skinbooster vertraagt het verouderingsproces, stimuleert de toename van het volume van je huid en verzacht fijne lijntjes en ondiepe rimpels. Je huid gaat er weer fris en stralend uitzien!

Daarnaast is er een speciale skinbooster ontwikkeld voor onder de ogen. Om een vermoeide uitstraling, donkere kringen en/of vochtwallen te behandelen.

Waar helpt een skinbooster bij?

Onze skinboosters bieden verschillende ‘cocktails’ aan ingrediënten voor verschillende doelstellingen en huidcondities:

  • Droge, arme, vale huid
  • Volumeverlies van de huid (invallende wang- en kaaklijnen)
  • Slappe, losse huid
  • Donkere kringen en vochtwallen onder de ogen
  • Haarverlies

Het behandelplan wordt afgestemd op enerzijds het resultaat dat je wilt bereiken en anderzijds wat je huid nodig heeft. Doorgaans geeft een kuur van 3 tot 6 behandelingen, met een interval van 1 of 2 weken tussen de behandelingen, het beste resultaat.