Hoe graag we het ook zouden willen, huidveroudering zetten we niet stil. Vanaf ons 30e levensjaar neemt collageen in de huid af en wordt de huid minder elastisch. Het gevolg is dat je huid begint te verslappen, contouren verminderen en lijnen beter zichtbaar worden. In de hals en op de kaaklijn bijvoorbeeld, kan je huid wat gaan hangen. Maar wat kun je eraan doen? Skinboosters en fillers. Beiden zijn injectables die een prachtig resultaat geven. Maar wat is dan het verschil tussen deze twee?

FILLER

Fillers zijn zeer geschikt voor het herstellen van volumeverlies, het opvullen van rimpels en het verbeteren van de contouren in het gezicht. Als je ouder wordt, wordt de huid van je gezicht steeds slapper en dunner. De kwaliteit van je huid gaat achteruit en het volume in het gezicht verdwijnt. Met een filler wordt het volume in het gezicht hersteld en de huid ‘opgevuld’.

SKINBOOSTER

Skinboosters zijn daarentegen niet bedoeld om contouren in het gezicht te herstellen. Net als een filler, is een skinbooster een hyaluronzuur. Alleen is deze bedoeld om de huidstructuur te verbeteren en de conditie van je huid een boost te geven. Bij het gebruik van skinboosters staat huidverbetering centraal en speelt volumetoename slechts een kleine rol.

WANNEER SKINBOOSTERS?

Skinboosters zijn zeer geschikt wanneer je je huid een boost wilt geven.
Een skinbooster vertraagt het verouderingsproces, zorgt voor hydratatie, verbeterd de conditie van de huid en verzacht fijne lijntjes en ondiepe rimpels. Je huid gaat er weer fris en stralend uitzien!

Maar, skinboosters zijn ook zeer geschikt voor na een behandeling met fillers. De skinboosters geven de huid net wat extra’s, zorgen voor meer stevigheid en elasticiteit van de huid.

SKINBOOSTER BEHANDELING

Skinboosters worden in de huid gebracht met behulp van de U225 injector. De skinbooster vloeistof wordt direct in de huid aangebracht. Niet alleen komen die oh zo waardevolle ingrediënten daarmee precies op de plek waar je huid ze het hardst nodig heeft, maar door de kleine prikjes zorgt ook voor een betere doorbloeding en activeert het collageen en de elastine in je huid.
Door te behandelen met een skinbooster krijgt je huid dus echt een enorme boost. Je huid wordt beter gehydrateerd, krijgt meer glans en voelt steviger aan. Een behandeling bestaat uit meerdere sessies. Eén sessie bestaat uit een half uur. Het resultaat? Daar heb je ongeveer een jaar plezier van.

SKINBOOSTERS: WEL/NIET?

Skinboosters zijn iets voor jou als …
je nog geen last hebt van volumeverlies, maar je je huid net dat extra’s wilt geven waardoor je gaat stralen.
Je kunt beter voor fillers gaan als …
je diepere rimpels opgevuld wilt hebben en de contouren in je gezicht wilt laten herstellen.